söndag 9 november 2008

hälgen

Först skolan på fredag, hände inte myckeet. Men efter skolan traskade jag,fanny och emma.r till fanny! När vi kom fram så åt vi lite och så bara chillade vi sen skulle vi åka och handla mat för vi stog för maten idag! Till slut när vi kom fram så funderade vi länge på vad vi skulle laga men till slut blev det Tortillas, mums. Vi handlade + att vi skämde ut oss lite, meen big deal! Sedan cyklade vi "hem" igen. hahha, vi satt vid köksbordet länge och bara pratade och tittade i joseffssons(stavning?) katalogen. Sedan började våra magar kurra så vi började skära gurkan, hacka löken o.s.v. När vi som bäst höll på med det anlände Sofia på vespan så hon fick stå för stekningen av malaköttet. Vi åt och sen gick vi till rummet och chillade, sen fick vi lust att åka ut å köra med vesporna! ci åkte till samppinas och sen åkte vi bara runt i byn. När vi kom till fanny's tillbaka måstade emma åka hem så vi tog farväl av henne och gick in och började si på Vänner, Sedan tittade vi idol och före röstningen kom brummade sofia hem på vespan. Usch, varför Lars? kunde inte Johan åka hem? Vi tittade mera på vänner sedan började vi laga oss klara för natten och så avslutade vi kvällen med ett vänner avsnitt liggandes i sängen, mys.
Lördag
Vi vaknade av att Fiina ringde kvart före 11. Både jag och fanny kände oss väldiggt slöa och groggiga så vi bara låg i sängen och myste med ellen och hilma. Sedan till slut masade vi oss upp och åt frukost. Sedan började vi kolla Vänner again så kollade vi vänner till klockan 5, då plingade det på dörren då anlände Emma :> Sedan klockan halv 6 ringde mamma och sa att hon var på väg så jag tog mitt pick och pack och kramade om Fanny och sedan sa vi hejdå. Emma följe med till malax för att vi skulle på två års kalas till isac. Vi åkte dit med det samma, åt tårta och drack limsa och busade med isac och hans nya leksaker. Sedan när vi skulle åka hem hoppade jag och emma av vid socken och gick in dit en stund. Sedan under kvällens gång gick vi också till köpings skola och var med folket där. Vi åkte hem kring 11 för vi var båda helt trötta. När vi kom hem lagade vi oss färdig för natten och sedan skulle vi gå och såva men vi pratade och bråkade ända till halv 1. ;>
Söndag
Vi vaknade kvart över 9 och steg upp för att hinda äta något före vi skulle till kyrkan. Nu har vi jusst kommit hem, emma tittar lost. dom avsnitt som jag har sitt redan. Klockan 3 kommer dennis,anna och isac hit på mat. För idag är det farsdag, skulle måsta gå och göra ett kort meen det är orken som skall finnas, men iaf. grattis papii! Nu skall jag gå och hjälpa mamma med maten! Hejss!




Inga kommentarer: